Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Elfogadom
Filename: http://www.zsolnayfenyfesztival.hu/dinamic/menupontok/1/og-image-2018-fenyfesztival.jpg

Zsonglőrtalálkozó

Idén újra egyesíti erőit a Zsolnay Fényfesztivál és a Magyar Zsonglőr Egyesület, hogy a Fényfesztivál keretein belül, Pécs városában valósuljon meg a Magyar Zsonglőrtalálkozó.
A tavalyi bemutatkozás után új fokozatra kapcsolunk, a találkozó a fesztivál szerves részévé válik. A szakmai háttérmunka a fesztivál első napján, csütörtökön kezdődik, a közönség számára nyilvános programok azonban a hétvégén lesznek láthatóak.
A Magyar Zsonglőr Egyesülettel közösen meghirdetett ZSOLNAY STREET ARTIST elnevezésű nemzetközi pályázatunkon öt produkció kerül kiválasztásra, melyek bekerülnek a fesztivál hivatalos programjába, a közönség által legjobbnak ítélt előadás 3000 euró díjazásban részesül.
A Zsonglőrtalálkozó további résztvevőivel a fesztivál számos pillanatában összefuthattok, minden nap Zsonglőr Játszóház várja az érdeklődőket, a fesztivál utolsó napján a találkozó résztvevői gálaműsort adnak a Széchenyi téren.

16. MAGYAR ZSONGLŐRTALÁLKOZÓ – 2018.06.28. – 2018.07.01.

A találkozót ebben az évben 16. alkalommal rendezi meg a Magyar Zsonglőr Egyesület, hasonló külföldi rendezvények mintájából kiindulva. Az évek során országos rendezvénnyé nőtte ki magát az esemény, megismételhetetlen hangulata, közösségi jellege miatt külföldről is szívesen látogatják kezdők és profi akrobaták egyaránt. Az elmúlt 15 évben olyan rendezvény jött létre, amely nyitott mind a tradicionális cirkusz világából érkezők, mind a különböző alternatív irányvonalakat képviselő zsonglőrök felé.

A találkozó célja, hogy a magyar cirkuszvilág szereplői és minden érdeklődő számára egy olyan rendszeres esemény valósuljon meg, amely lehetőséget biztosít a tapasztalatcserére és egymás megismerésére, ami motiválja és lelkesíti a résztvevőket. Bemutatkozási lehetőséget biztosítunk oktatók és gyakorlóhelyszínek számára, a magas színvonalú magyar és külföldi előadók produkcióikkal, foglalkozásaikkal való ismerkedés új távlatokat nyithat meg a fejlődésre vágyók számára.

További részletek hamarosan jönnek a Zsonglőrtalálkozóról, kérdéseiteket addig is a info@zsonglor.hu e-mail címre várjuk.