Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom

Fény Útja

A Fényfestőverseny mellett a fesztivál legintenzívebb élményét akkor élheted át, ha végigjárod a 23 állomásos fénykörutunk, a Fény Útja minden állomását. Az éj leszállta után hazai és külföldi művészek épületvetítései, helyszínspecifikus fényalkotásai ejtik ámulatba a látogatókat Pécs hangulatos utcáin, terein, belső kertjeiben és templomok homlokzatain. 22 belvárosi állomással készültünk idén, illetve van egy, a belvárostól távolabb eső helyszínünk is a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának új épületénél. Az érdeklődők találkozhatnak analóg és digitális technikán alapuló fényalkotásokkal, statikus és interaktívan irányítható installációkkal egyaránt.

Aki még több fényélményre vágyik, azt várja a Fény Útja Extra 9 installációja, amelyek különösen izgalmas alkotásai egy karszalag megvásárlásával látogathatók. A Fény Útja Extra karszalag ára 1500 Ft/ fő, gyerekeknek 6–18 éves korig 1000 Ft /fő, és korlátlan számú belépésre jogosít. További információk

A Fény Útját megtekintheted:
csütörtök, péntek, szombat: 19:00–23:00
vasárnap: 19:00–22:00
Az ettől eltérő nyitvatartással működő állomásokat a leírások mellett jelöljük!
A Fény Útja állomásai védettségi igazolvány nélkül megtekinthetők.
Ahol külön nem jelöljük, az alkotások megtekintése ingyenes.

Fény Útja Google térkép