Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom

Gianluca del Bobbo

1999-ben megalapította a Shockart.net-et, ami gyorsan a legjobb referenciává vált Web Art és Shockwave Flash művészeti alkotások terén, kiállításokkal Rómában, Valenciában, San Franciscoban és New Yorkban. 2001-ben készített egy AV mixert, FLxER, Flash technológiára alapozva, amit a legkülönbözőbb módokon lehet használni. Vektoros grafikákat, audió, videó, szöveges és interaktív médiákat lehet élőben alkotni és keverni.

2002 és 2005 között IED-nél Web Design és Stratégia tanár, 2006-tól 3 évig Flash órákat adott. 2004-ben megnyerte a Bardi IBM Web díjat, a Római Nemzetközi Fotográfia Fesztiválra készített weboldalával, ugyanebben az évben, cikkeket ír a Next Exit magazinnak és másoknak a webre. 2006-ban Achille Bonito Oliva-tól megkapja az ABO Silver díjat, kiemelkedő eredményeiért a Web Art-ban, mint a nemzetközi kortárs művészet egyik főszereplője.